Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mecanumeric Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Routere frezare CNC 3 axe decupare MecaEasy
Brand
Mecanumeric
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
MECAEASY

echipamente de frezare in 3-axe
MECA, desigur, deoarece este un produs care corespunde criteriilor MECANUMERIC de calitate şi de servicii, şi Easy- uşor pentru că studiile noastre au servicii destinate această maşină pentru a face viaţa cât mai Simpla si Usoara posibil!

O ofertă tip "pachet"; maşinile sunt deja configurate pentru nevoile dvs. şi pentru cele existente două formate utile: - 1500 x 3000 mm şi - 2000 x 3000 mm.
- Pachetul MECAEASY-BASIC rezervat pentru pieţele din afara Uniunii Europene, este oferta de bază pentru clienţii care doresc să acceseze calitatea MECANUMERIC la cel mai competitiv preţ.
- Pachetul MECAEASY-ENTRY pentru toţi utilizatorii care au nevoie de o electro-brosa (spindle) puternica de 4,2 KW (5,5 CP), rotaţie max. la 24000 rot / min, permite prinderea de scule de pana la diametrul de 20 mm cu pensetele tip ER32 pentru schimbarea manuala, masa echipata cu un platou vacuumatic cu suflante cu canal lateral şi cu zone selectabile.
- Pachetul MECAEASY-ATC (schimbare automata a sculelor) pentru operatii de frezare ce necesită schimbări frecvente şi rapide a sculelor. Echipata cu o brosa (spindle) cu funcţionare electro-automată, schimbare scule, la 2,5 kW (3,5 CP), turatii de până la 24 000 rot / min asociate cu un magazie statica de scule, montate pe 6 conuri ISO25 şi întotdeauna completată de o masa cu placă de vid, zonele de lucru care urmează să fie selectate manual.
- Pachetul MECAEASY-DGPM (digital printing manual), pentru tăierea, decuparea aplicaţiilor din foi, placi pre-tipărite. Masina este dotata în plus cu un cap de frezare electro-brosa de 4,2 kW cu schimbarea manuala a sculelor, un cap secundar cu control tangential, care potate primi multe tipuri de unelte (lama vibratoare, lama care nu vibreaza, role de tăiere tesaturi si materiale suple, foarte flexibile si roti de canelare pentru aplicaţii de pliere si impachetare ...). În completare este disponibil, ca optiune, un sistem de urmărire cu camera video (OPTISCOUT, ICUT, GTK).
- Pachetul MECAEASY-DGPA (Digital printing automatic) pentru tăierea, decuparea aplicaţiilor de pre-tipărite pe materiale care necesită utilizarea mai multor instrumente pentru frezat. Echipamentul este dotata cu o electro-brosa (spindle) cu schimbare automata a sculelor cu o magazie de 6 scule pe conuri ISO25.
Toate aceste configuraţii "pachete" beneficiaza de soluţii tehnice care au facut calitatea produselor de frezat MECANUMERIC:
.- Batiul (sasiu) monobloc din elemente de oţel mecano-sudate şi portic mobil din oţel.
. -Transmiterea miscarilor prin şurub-piulita cu bile de precizie pe 3 axe, ghidaje liniare rectificate si patine cu bile recirculate. Angrenate de servomotoare fără perii.
. -Sonde detectie lungime freza şi pointer laser de serie.
. -CNC MECANUMERIC CN 7000 cu ecran tactil color 10.4 inch.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura