Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mecanumeric Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Echipament decupare cu jet de apa Quick Jet II
Brand
Mecanumeric
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
QuickJet II - Acest nou echipament propus de MECANUMERIC este unic pe piata, deoarece combina siguranta, dimensiunile compacte, de înaltă productivitate şi precizie ultra.

Cinematica s-a inspirat din soluţii pentru centrele de prelucrare mecanice (utilizarea de suruburi cu bile pe toate axele antrenate de motoare de înaltă performanţă fără perii servo AC controlate de un control digital user-friendly), ne permite realizarea de piese de mare precizie.

Echipat cu pompe de inalta presiune si componente THP lider mondial Waterjet KMT, II QuickJet este optimizat pentru toate aplicatiile industriale de taiere de precizie, cu jet de apă.
Se pot decupa materiale moi (cauciuc, plastic, carton, textile, piele, hârtie , spuma ...), sau daca se adauga particule abrazive, se pot taia toate materiale dure si extradure (otel, aluminiu, otel inoxidabil, titan minerale, sticlă, ceramică, compozite ...)

Cursele utile: 1020 x 1260 x 200mm (XYZ) şi cu dimensiunea maximă a tablierului de 1150 x 1350 mm.

Posibilitatea de operare în imersie (nivel variabil de apă în mod automat) oferă mare usurinta de utilizare, o reducere semnificativă a zgomotului şi a proiecţiilor. Opţiuni: Sistem de tratare a nămolului şi montarea cap cinci axe cap poate creşte în continuare productivitatea.

Acest echipament este complet închis (caroserie completă) este deosebit de potrivit pentru utilizarea în condiţii de siguranţă în şcoli şi universităţi.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura